نکات لازم برای اخذ ویزای تحصیلی

در مقالات متنوعی که در سایت پیرامون مهاجرت به کشورهای مختلف ارائه نمودیم، در باب ویزای تحصیلی و انواع ویزای تحصیلی کشور های مختلف و شرایط آن توضیحاتی دادیم، مدارک مورد نیاز و شرایط اخذ ویزا در کشورهای مختلف را بیان کردیم. اما این که ویزای تحصیلی چیست ؟ شرایط اخذ ویزای تحصیلی ؟ مزایا و معایب ویزای تحصیلی ؟ و….. در این مقاله مختصر اما مفید در این زمینه توضیحاتی خواهیم داد .

از بین راه های مهاجرت، ویزای تحصیلی، یکی از پرطرفدار ترین، ارزان ترین و مطمئن ترین راه های مهاجرت می باشد که متقاضیان خود را داراست و افراد بسیاری موفق به اخذ ویزای تحصیلی می شوند. اما به دلایل مختلف این دوستان که قصد اقدام به اینکار را دارند، اطلاعات کافی که معرف شرایط ویزای تحصیلی باشد را به طور کامل ندارند. از این رو ما بر آن شدیم که در این مقاله به این سوالات و ابهامات پاسخ دهیم.

ویزای تحصیلی

شرایط اخذ ویزا

اولین شرط :

فردی که برای ویزای تحصیلی اقدام می نماید، باید پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارج از کشور را داشته و با آن برای اخذ ویزا اقدام نماید.

دومین شرط :

افرادی که برای اخذ ویزا در خارج از کشور اقدام می نمایند، با توجه به آن دانشگاهی که به آن درخواست پذیرش تحصیلی دادند، یک سری هزینه های تحصیلی و زندگی را خواهند داشت، که این افراد باید به سفارت آن کشور ثابت نمایند که از پس این هزینه ها در کشور مورد نظر بر می آیند.

سومین شرط :

دوستان متقاضی نسبت به هر دانشگاهی که از آن پذیرش گرفته اند، باید یک سطح نرمال و قابل قبولی از دانش زبان برخوردار بوده و غالبا در اکثر موارد داشتن مدرک زبان آن کشور الزامی است.

چهارمین شرط :

یکی از شرایط مهم برای اخذ ویزای تحصیلی، دارا بودن سن مناسب و یا به عبارتی، نداشتن سن بالا است و بهتر است اینگونه بگوییم نداشتن فاصله زیاد بین فارغ التحصیلی و پذیرش از دانشگاه مقصد هست که معمولا از آن با عنوان نداشتن گپ تحصیلی یاد می شود، چرا که این شرط برای دانشگاه و سفارت مهم و حائز اهمیت بوده و حتما از شما می خواهند تا توضیحی درباره مدت زمان غیبت خود از تحصیل که مشغول تحصیل نبوده اید به آنها ارائه دهید.

پنجمین شرط :

بسیاری از موارد دیده شده که داشتن سابقه کاری مرتبط با رشته ای که در آن موفق به اخذ پذیرش تحصیلی شده اید، موثر بوده و نکته مثبت برای پروسه کار پذیرش و ویزای شما محسوب شده بوده و حتی در بسیار از موارد، امری ضروری به شمار می آید.

زمانی که در رشته تحصیلی خود سابقه کار دارید، یعنی بصورت عملی با علم خود درگیر بوده اید و این امر سطح سواد و تجربه شما را نشان می دهد که در اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های خارج از کشور بسیار موثر بوده و در نظر آفیسر ویزا نیز تاثیر گذار می باشد.

جهت کسب اطلاع در زمینه تحصیل در بلاروس، اینجا کلیک کنید.

در آخر نیز شایان ذکر است که مزیت مهم ویزای تحصیلی تاثیر چشمگیر در آینده زندگی شما دارد که مهم ترین مزایای این ویزا ،داشتن اجازه تحصیل و زندگی در یکی از بهترین کشورها و دانشگاه های دنیا و از طرفی اجازه رفت و آمد در طول تحصیل به وطن خود بوده و امکان بهره مندی از معافیت ها و تخفیفات مختلف می باشد. در این زمینه می توان به کار در حین تحصیل نیز اشاره کرد.

ما همیشه به عنوان مشاور همراه شما هستیم و در این راه شما را یاری خواهیم داد و شما دوستان می توانید از مشاوره تلفنی رایگان ما بهره مند شده و به پاسخ سوالات خود برسید. جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجر یار تماس حاصل فرمایید.

از رای شما سپاسگزاریم.
Sending
User Review
5 (3 votes)