شرایط و چگونگی مهاجرت سرمایه گذاری

مهاجرت سرمایه گذاری یکی از راه های ورود به کشورهای متمدن و پیشرفته دنیا و اخذ اقامت دائم در آنجا است . با مهاجرت از طریق سرمایه گذاری علاوه بر اینکه زمینه آرامش و آسایش شما در کشور مقصد فراهم میشود مقدمات اقامت شما و خانواده تان در کشور مقصد نیز فراهم میشود.
مهاجرت سرمایه گذاری یعنی گذاشتن سرمایه در یک بخش و انتظار کسب سود از این سرمایه گذاری است. اگر شما بتوانید در اقتصاد یک کشور سرمایه گذاری کنید در واقع میتوانید اقامت از طریق سرمایه گذاری و بعد کارت اقامت دائم یک کشور را اخذ کنید.

اقامت دائم هم میتواند منجر به اخذ تابعیت آن کشور شود. شما با مهاجرت از طریق سرمایه گذاری میتوانید آینده بهتری برای خود و خانواده تان رقم بزنید و همچنین میتوانید اقامت دائم را نیز اخذ نمایید و خانواده شما مشمول خدمات رفاهی و تحصیلی میشود.

مهاجرت سرمایه گذاری

روش های اخذ ویزای سرمایه گذاری

  • خرید سهام
  • کارآفرینی

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری

مدارک شناسایی متقاضی

گواهی عدم سوء پیشینه

گواهی آزمایشات پزشکی

مجوز کسب و کار

سند ملکی

تمکن مالی کافی

پاسپورت معتبر

برای اطلاع از شرایط مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، اینجا کلیک کنید.

شرایط مهاجرت سرمایه گذاری

  • نداشتن سوء پیشینه
  • نشان دادن منبع سرمایه
  • سرمایه گذاری در پروژه های تایید شده دولتی

در واقع شما با تابعیت و پاسپورت یک کشور در ازای سرمایه گذاری در آن کشور بدست می آورید. این پروسه ممکن است چند ماه طول بکشد.

مهاجرت سرمایه گذاری

شرایط ویزای سرمایه گذاری چیست ؟

  • داشتن حداقل سرمایه برای ویزای سرمایه گذاری مثلا برای آمریکا این مبلغ 200 هزار دلار می باشد.
  • سن متقاضی کسب و کار نباید زیر 55 باشد.
  • گردش مالی بالاتر از مبلغ ارائه شده توسط سفارت کشور
  • خرید حداقل 50 درصد سهام در صورت خرید سهام و کسب و کار

از جمله مزایای ویزای سرمایه گذاری می توان به این موضوع اشاره کرد که با توجه به نوع سرمایه گذاری میتوان به این موضوع اشاره کرد که با توجه به نوع سرمایه گذاری امکان تبدیل ویزای سرمایه گذاری به اقامت دائم وجود دارد و در ویزای سرمایه گذاری نیاز به مدارک زبان نیست و اینکه ویزای سرمایه گذاری در پروسه زمانی حدودا 6 ماه صادر میشود. همچنین دریافت ویزا برای خانواده و فرزندان نیز امکان پذیر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویزای سرمایه گذاری،مهاجرت سرمایه گذاری و شرایط آن، با موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار در تماس باشید . وکلا و مشاوران متخصص ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

از رای شما سپاسگزاریم.
Sending
User Review
5 (2 votes)