چگونگی نحوه اخذ ویزای کار اتریش

شایان ذکر می باشد که در مرحله اول، مزایای مهاجرت کاری به سایر کشور ها را به شما دوستان بیان کنیم، که تفاوت اتریش نسبت به سایر کشور ها در چیست و در ادامه به شرایط و مراحل این موضوع و راه های مهاجرت اشاره می کنیم.
مزایای کار در اتریش نسبت به کشورهایی همچون آلمان، دانمارک، کانادا به دلیل تایم کم پروسه این ویزا می باشد. در حالی که کشور های نام برده مدت طولانی در پروسه ویزای کاری دارند که تقریبا بین 2 تا 4 سال می باشد. بخاطر همین ویزای کار اتریش مناسب می باشد. زیرا صنعت کشور اتریش صنعتی قوی است و بازار کار آن همواره نیازمند نیروی کار بوده و هست.

معرفی کشور اتریش

ویزای کاری اتریش

شرایط اخذ ویزای کار اتریش

از شرایط اخذ ویزای کار اتریش، دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس و یک پیشنهاد به همراه دعوت نامه کاری، از سمت یک فرد یا شرکت معتبر در اتریش می باشد.
نکته: این ویزا، اجازه کار و اقامت به مدت حداکثر 2 سال را در مرحله اول به فرد اعطا می کند.

توجه داشته باشید که در مورد پیدا کردن کار و یا دریافت دعوتنامه، به دلیل مشابه بودن سیستم ویزای کاری در کشور های اروپایی می بایست در مرحله اول، برای کار در اتریش، یک آگهی به مدت سه ماه، در خود کشور اتریش داده شود و در صورت نداشتن متقاضی، یک آگهی سه ماهه، در اتحادیه اروپا و در صورت پیدا نشدن نیروی کاری، نوبت به نیروی کاری خارج از اروپا خواهد رسید. البته این امر در مورد فایندینگ کار می باشد. توجه کنید دوستانی هستند که در ایران دارای رزومه خوبی می باشند که گاها از سوی شرکت های اتریشی به آن ها مستقیما پیشنهاد کاری میشود.
اما پیشنهاد ما برای آن دسته از دوستانی که شرایط سنی مناسب دارند، این است که ابتدا به اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنند که می توانند بعد از پایان دوره تحصیلی خود، این ویزا را به ویزای کاری تبدیل کنند که این خود یک راهی آسان با آینده درخشان است. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس حاصل فرمایید (مشاوره رایگان) یا از طریق سایت از مقالات مرتبط بهره مند شوید.

 

ویزای کاری اتریش

شرایط امتیاز بندی اخذ ویزای کار اتریش

لازم دانستیم سیستم امتیاز بندی ویزای کار اتریش را برای شما دوستانی که توانستید دعوت نامه کار را کسب کنید، بیان کنیم.

(موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار دارای دفاتر کاریابی در اتریش و آلمان می باشد و برای هرگونه کمک به شما، آماده راهنمایی کامل می باشد.)

این امتیاز بندی ها جهت اخذ ویزای کاری می باشد:

امتیاز سن :

  • سن 20 تا 35 سال: 20 امتیاز
  • 35تا 40 سال: 15 امتیاز
  • 40تا 45 سال: 10 امتیاز

امتیاز مدرک تحصیلی :

  • کارشناسی و کارشناسی ارشد: 20 امتیاز
  • دکترا: 40 امتیاز
  • رشته های فنی و مهندسی و کامپیوتر: 30 امتیاز
  • فارغ التحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از خود دانشگاه های اتریش: 10 امتیاز
  • دارا بودن کارهای تحقیقاتی و  اختراعات ثبت شده: 20 امتیاز

مدرک زبان:

  • مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی مبتدی یا پیشرفته: 5 الی 10 امتیاز ( داشتن مدرک زبان الزامی می باشد)

سابقه کاری :

  • سابقه کاری به ازای هر سال: 2 امتیاز که حداکثر 20 امتیاز می باشد.
  • دارا بودن سابقه کاری (حداقل 6 ماهه در اتریش ): 10 امتیاز

مدارک مورد نیاز ویزای کار اتریش

  • فرم تقاضای کار
  • عکس، شناسنامه و پاسپورت
  • بیمه نامه مسافرتی (و درصورت داشتن بیمه اجتماعی)
  • سوابق کاری مستند
  • مدرک تحصیلی
  • گواهی عدم سو پیشینه و محکومیت
  • پرینت تمکن مالی حساب متقاضی
  • ترجمه همه مدارک به زبان آلمانی یا انگلیسی

جهت کسب اطلاع درباره شرایط تحصیل در اتریش اینجا کلیک کنید.

از رای شما سپاسگزاریم.
Sending
User Review
5 (1 vote)