چگونگی مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا، یکی از بهترین و برترین راه های مهاجرت به این کشور می باشد. از آنجایی که کانادا، از پهناور ترین کشورهای دنیا محسوب می شود و در عین حال از جمعیت کمی نسبت به مساحت خود برخوردار می باشد، کشوری مهاجر پذیر شده است و در این زمینه، میزبان بسیاری از مهاجران، از تمامی نقاط جهان می باشد. به صورتی که آمار، نشان دهنده مهاجرت روز افزون به این کشور است و همین امر باعث شده تا این کشور، سیاست سختگیرانه تری را در باب مهاجرت اتخاذ کند. اما یکی از راه های محبوب مهاجرت به این کشور، مهاجرت کاری می باشد. حتی از نظر کثیری از دانشمندان و جغرافی دانان، موقعیت کشور به گونه ای است که در صورت تداوم وضعیت تغییر جوی زمین و کمبود آب که شاهد این موضوع هستیم، کشور کانادا بیشترین منابع طبیعی آب شیرین را در کره زمین خواهد داشت.

کار در کانادا

مزایا و شرایط مهاجرت کاری به کانادا

کسانی که از این طریق ویزای اقامت کانادا را دریافت می کنند، علاوه بر اینکه فرد موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شده، خانواده وی نیز شامل اقامت دائم می شوند. از ویژگی های کشور کانادا برخورداری از تحصیل و خدمات بهداشتی رایگان است و برخورداری از قوانین راحت برای راه اندازی کسب و کار خوب و مفید است.
کانادا، یکی از ثروتمند ترین کشور های در جهان کنونی است که اقتصاد قوی و رفاه اجتماعی مناسبی را دارا می باشد. کانادا از امنیت بالایی برخوردار بوده، به صورتی که جزو ۱۵ کشور امن در جهان است.

پس از بیانات کلی، راجع به دلایل محبوبیت کانادا، برای مهاجرت کاری به کانادا، وقت آن رسیده است که ویزای کاری کانادا را برای شما دوستان توضیح دهیم.
مهاجرت کاری، معمولا از طریق اعلام خود کشور کانادا که هر ساله با منتشر کردن لیست مشاغل مورد نیاز در پازیتیو مشخص می شود، صورت می گیرد .

لازم به ذکر می باشد که بیان کنیم این ویزا، از نوع ویزا های امتیاز دار بوده و مبتنی بر سیستم امتیاز بندی 2 مرحله ای است که فرد متقاضی می بایست در مرحله اول جهت استارت پروسه کاری، یک سری از معیار ها را برای کسب امتیاز دارا باشد. از جمله این موارد:

1- دارا بودن مدرک تحصیلی قابل قبول که 25 امتیاز حداکثر در بر دارد.
2- داشتن مدرک زبان انگلیسی ایلتس 6 به بالا که حداکثر 28 امتیاز را به فرد می رساند.
3- امتیاز داشتن مدرک زبان فرانسه جداگانه محاسبه می شود.
4- داشتن سابقه کاری با بیمه مرتبط با رشته تحصیلی که حداکثر ۱۵ امتیاز در بردارد.
5- داشتن سن مناسب که حداکثر ۱۲ امتیاز در بردارد.
6- داشتن پیشنهاد کاری از طرف شرکت یا موسسه (در کل از سمت کارفرما) معتبر که حداکثر 10 امتیاز داراست.
7- حداکثر۱۰ امتیاز برای انطباق پذیری فرد (که می تواند شامل مدرک زبان همسر,سابقه تحصیلی یا کاری شما و همسرتانو وجود بستگان درجه یک که هر کدام یک از این موارد می تواند در بالا بردن امتیاز شما موثر باشد).

جهت اطلاع درباره مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، اینجا کلیک کنید.

ویزای کاری کانادا

افرادی که قصد مهاجرت کاری به کانادا را دارند، باید در این مرحله که مجموع تمامی امتیازات حداکثر۱۰۰ امتیاز می باشد. باید حداقل ۶۷ امتیاز کسب نمایند تا به مرحله دوم که سیستم استخر نام دارد، ورود نمایید. این مرحله به تنهایی مجوز ورود و اقامت کانادا محسوب نمی شود، بلکه باید در مرحله دوم نیز امتیازات لازم را کسب کنید، در مرحله دوم حداکثر امتیاز ۱۲۰۰هست که حد نصاب مورد قبولی آن کسب امتیاز به ۵۰۰ بالا می باشد. متقاضیانی که در هر دو مرحله بتوانند بیشترین امتیازات را کسب کنند، می توانند برای خود و خانوادشان برای ویزای کاری و سپس اقامت دائم کانادا درخواست بدهند که نهایتا ۶۰ روز کاری برای ارسال درخواست مهلت خواهند داشت. افرادی که برای ورود به کانادا، مهاجرت کاری را انتخاب نمودند، این نکته را مد نظر داشته باشند که به مدت یکسال و بعضا تا دو سال در پروسه استخر قرار خواهند داشت، تا به خواسته خود که اخذ مجوز ورود و اقامت کانادا هست برسند. موکلینی که موفق به کسب بالاترین امتیاز در هر دو مرحله شده باشند.

 شرایط و مدارک برای مراجعه به سفارت

  • ارائه گواهی بانکی که حاکی از درآمد کافی فرد بوده که نشاندهنده قدرت مالی فرد بابت توانایی بر آمدن از عهده مخارج خود و خانواده همراهش است.
  • ارائه ترجمه گواهی سلامت جسمی و عقلی
  • ارائه ترجمه گواهی عدم سو پیشینه و نداشتن محکومیت

در مطالب بالا روند مختصری از نحوه اقدام مهاجرت کاری را بیان کردیم که زمان بر بوده و تقریبا قدیمی می باشد. حال به برخی از راه های ورود کاری به کانادا اشاره خواهیم داشت که کمی تخصصی تر بیان خواهد شد.

برنامه مهاجرتی فدرال کانادا

تخصصی

express entry یک سیستم جدید انتخاب مهاجرین می باشد که برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده اند، در این پروسه “ورود سریع” افراد متقاضی بر اساس توانایی و مهارت هایی که دارا هستند، امتیاز بندی می شوند. که مسلما هرکسی امتیاز بیشتری بتواند کسب کند، موفق تر خواهد بود.

روش نیروی متخصص برای مهاجرت به کانادا

 express entry یک فرایند الکترونیکی کاملی می باشد که مربوط به دولت فدرال، دولت هر یک از استان ها و کار فرمایان می باشد که متقاضیان می توانند با استفاده از این راه، اقدام به تشکیل پرونده و تکمیل پرونده کرده و به صورت نیروی متخصص در کانادا مشغول به کار شوند و در نهایت کارت اقامت کشور کانادا را دریافت نماید.

در سیستم مهاجرت تخصصی و یا همان ورود سریع کانادا، مهم ترین اصل این است که دعوتنامه کاری یا  job offer داشته باشید که داشتن آن، فاکتور مهمی به حساب آمده و تاثیر مثبت و قوی دارد و به تنهایی دارای 600 امتیاز از کل 1200 امتیاز است.

شرایط مهاجرت کاری به کانادا 

  • یک سال سابقه کار تمام وقت در ١٠ سال گذشته و مرتبط با مدارک تحصیلی
  • مدرک زبان آیلتس جنرال با نمره حداقل ٦
  • مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر از دیپلم و قابل تطبیق با مدارک تحصیلی کانادا
  • کسب حداقل امتیازات در آزمون های ارزیابی ورودی مهاجرت تخصصی فدرال

خود اشتغالی فدرال

برنامه خود اشتغالی فدرال کانادا یا همان Federal Self Employed، روش مهاجرتی است که مختص کشاورزان، نویسندگان، هنرمندان و ورزشکاران در سطوح حرفه ای می باشد که در مهاجرت به کانادا، از این روش مهاجرتی می توانند اقدام نمایند و راه آسان تری را نسبت به دیگر راه ها طی نمایند، که نیازی به ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی نمی باشد. مزایای اقدام به مهاجرت خود اشتغالی کانادا، کوتاه بودن پروسه می باشد. متقاضی جهت مهاجرت به کانادا، باید توانایی ایجاد یک کار برای خودش در کانادا را داشته باشد و همچنین طی فرآیند مهاجرت باید ثابت کند که شغلی را که مطرح و پیشنهاد داده است، درآمد کافی جهت تأمین زندگی خود و خویشاوندانش در کانادا را دارد.

جهت کسب اطلاع درباره مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری، اینجا کلیک کنید.

از رای شما سپاسگزاریم.
Sending
User Review
4.5 (2 votes)