شرایط ویزای شینگن

ویزای شینگن، تنها مدرک معتبر برای ورود و رفت و آمد در بین 26 کشور اروپایی است که عضو پیمان شینگن هستند. قطعاً با امضای پیمان شینگن، گام بزرگی در تسهیل سفر به این محدوده برداشته شده است که مهم‌ترین دست‌ آورد آن، امکان سفر صاحبان این ویزا به سایر کشورهای حوزه شینگن بدون نیاز به صدور مجدد ویزا است. پس با توجه به ارزش بالای این ویزا، بدیهی است که شرایط ویزای شینگن کمی سخت‌گیرانه به نظر برسد.

گر چه هر یک از کشور ها برای ورود به محدوده کشور خود، می‌توانند قوانین و شرایط خاصی داشته باشند یا روی موارد خاصی حساسیت بیشتری به خرج دهند، ولی به طور کلی، مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن به نحوی تعیین شده که برای تمام این کشورها مشترک باشد.

شرایط ویزای شینگن

مراحل دریافت ویزای شینگن

  • پر کردن فرم درخواست ویزا و ارسال آن
  • تعیین وقت سفارت
  • تهیه مدارک لازم و ارسال آن
  • ثبت اطلاعات بیو متریک (انگشت‌نگاری)
  • حضور در سفارت و انجام مصاحبه

بدون شک مهم‌ترین و مؤثر ترین مورد در شرایط ویزای شینگن، وقت سفارت و مصاحبه سفارت است. اولین نکته‌ای که در مورد وقت سفارت باید به آن توجه کنید، این است که وقتی که برای شما در سفارت ثبت می‌شود، به هیچ وجه قابل تغییر نیست. پس زمانی را انتخاب کنید که قطعاً بتوانید در آن تاریخ و ساعت مشخص در سفارت حضور داشته باشید. بسیاری از سفارت‌ها اگر در وقت مقرر در سفارت حاضر نباشید، حداقل تا یک ماه بعد به شما اجازه تعیین وقت سفارت را نخواهند داد.

برای این که با دست پر به سفارت بروید و احتمال پذیرش درخواست خود را افزایش دهید، باید از همان مراحل اولیه در پر کردن فرم‌ها و تهیه مدارک نهایت دقت و حساسیت را به خرج دهید.

شرایط ویزای شینگن

مدارک لازم برای احراز شرایط ویزای شینگن

  • گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی
  • فرم درخواست ویزا
  • کارت ملی و شناسنامه
  • دو قطعه عکس رنگی 4*6، پس زمینه سفید، تمام رخ، بدون رو توش
  • نامه تمکن مالی و گردش شش ماه آخر حساب بانکی
  • گواهی شغلی
  • برای کارمندان و کارگران: گواهی اشتغال به کار
  • برای صاحبان مشاغل: کارت بازرگانی، پروانه کسب یا ثبت شرکت
  • برای افراد بازنشسته: گواهی بازنشستگی
  • برای دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل
  • بیمه مسافرتی
  • سند مالکیت
  • بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل

در نظر داشته باشید که فرم‌ها و مدارکی که پیش از مصاحبه برای سفارت ارسال می‌کنید، در حقیقت معرف شما هستند و برای افسر مربوطه یک پیش‌زمینه برای شناخت شما ایجاد می‌کنند. پس هر گونه ابهام و تناقض در این مدارک می‌تواند افسر مصاحبه‌کننده را در مورد احراز شرایط ویزای شینگن در مورد شما به تردید بیاندازد.

نکته مهم در این زمینه، توجه ویژه به فرایند ترجمه مدارک است. بسیاری از سفارت‌ها در مورد ترجمه مدارک بسیار حساس هستند و تنها ترجمه مدارک توسط یک دار الترجمه رسمی را می‌پذیرند.

شرایط ویزای شینگن

حتی در مورد ساده‌ترین این مدارک که ظاهرا یک عکس پرسنلی به نظر می‌آید، شرایط خاصی وجود دارد. در واقع این عکس با یک عکس معمولی پرسنلی تفاوت زیادی دارد. عکس باید به تازگی گرفته شده باشد، تمام رخ باشد، صورت حالت معمولی و بدون لبخند باشد، رنگ لباس با رنگ زمینه یکی نباشد و … این شرایط آن‌قدر اهمیت دارند که برخی شرکت‌های کارگذاری که امور مربوط به تهیه و ارسال مدارک صدور ویزا را بر عهده دارند و شما را در احراز شرایط ویزای شینگن یاری می‌کنند، خدمات عکاسی نیز ارائه می‌دهند تا متقاضیان در صورت تمایل عکس خود را در همان جا تهیه کنند.

موضوع بعدی در مورد هدف سفر و تضمین بازگشت از سفر می‌باشد. به عنوان مثال اگر قصد دریافت ویزای شینگن برای یک سفر توریستی را دارید، باید مدارکی مانند بلیط رفت و برگشت و رزرو قطعی هتل را به سفارت ارائه دهید و در طول مصاحبه بتوانید هدف خود را از سفر با جزئیات شرح دهید. گواهی اشتغال، سند مالکیت و گواهی تمکن مالی که جزو مدارک لازم برای احراز شرایط ویزای شینگن هستند، نیز باید اثبات کنند که شما توانایی پرداخت هزینه‌های سفر را دارید و قصد ماندن در کشور مقصد را ندارید.

یکی از دغدغه‌های افسران سفارت، شناخت مسافران به اصطلاح یک طرفه یا همان مسافرانی است که قصد بازگشت از سفر را ندارند. به عنوان مثال معمولاً برای افراد مجرد زیر 30 سال که سابقه هیچ سفر اروپایی ندارند، حساسیت زیادی وجود دارد. بنابر این چنین افرادی باید با دلایل و مدارک قطعی نظیر مدارک اشتغال یا مالکیت اثبات کنند که دلیل کافی برای بازگشت دارند و قصد ماندن در کشور مربوطه را ندارند.

موضوع دیگری که یکی از شرایط ویزای شینگن به شمار می‌رود، گواهی تمکن مالی و گردش شش ماه آخر حساب بانکی است. توجه داشته باشید که هرگونه حساب‌سازی و تناقض در این زمینه موجب رد درخواست ویزای شما خواهد شد.

نکته آخر این که پیش از هرگونه اقدام، بهتر است از مشاورین متخصص یا حداقل افرادی که تجربه سفرهای اروپایی را دارند، مشورت بگیرید، تا در این مسیر با مشکلات کمتری مواجه شوید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید. مشاورین و وکلای موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجریار آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند. با ما همراه باشید.

از رای شما سپاسگزاریم.
Sending
User Review
4.8 (5 votes)