شرایط و چگونگی اخذ ویزای شینگن

سی سال پیش بود که کشورهای اروپایی طی یک معاهده پذیرفتند، تمامی اتباع کشورهای اروپا بتوانند بدون ویزا به کشورها همسایه، (از کشور اروپایی به کشور دیگر در اروپا) وارد شوند که هدف عمده این قرارداد، حل مشکلات بین مرزی در رفت و آمد و به حداقل رساندن این مشکلات بود. به معنی دیگر اگر فردی از هر یک از این کشور ها که اسمشان در انتهای متن قرارداد قید شده، ویزای شینگن تهیه کند، به راحتی می‌تواند در مدت اعتبار ویزای شینگن خود که معمولا 3 ماه می باشد، به بقیه کشور هایی که در متن قرداد قید شده، هم بدون نیاز به دریافت ویزای شینگن ، دوباره سفر کند.‌

تعداد این کشور ها 26 کشور می باشد که از جمله آن ها می توان به کشور های زیر اشاره کرد:

آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتغال، سوئد، فنلاند، مجارستان، اتریش و سوئیس.

در نظر داشته باشید که تعدادی از این کشور های اروپایی، عضو قرارداد شینگن نمی باشند. از جمله آنها: انگلیس، اوکراین، رومانی و …

ویزای شینگن

انواع ویزای شینگن

ویزای نوع  A

نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی می باشد که با داشتن آن فرد اجازه دارد در یکی از فرودگاه های کشورهای عضو قرارداد شینگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدود شینگن سفر کند. این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای شینگن معتبر می باشد.

ویزای نوع  B

ویزای شینگن نوع B، نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی می باشد که این اجازه را به فرد می‌دهد که به مدت ‌زمان حداکثر 5 روز از خاک یک کشور که در قرارداد شینگن می باشد، عبور کند.

ویزای نوع  C

ویزای شینگن نوع C، در واقع یک روادید کوتاه‌ مدت می باشد که برای مدت‌زمانی (معلوم که توانسته اید کسب کنید) شما حق دارید، در کشورهای عضو قرارداد شینگن اقامت کنید که خود این ویزای دارای 3 نوع دیگر می باشد :

ویزای شینگن

ویزا با حق یک‌بار ورود  

این ویزا همان طور که از نامش مشخص می باشد، فرد دارنده آن، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشور های عضو قرارداد شینگن اجازه دارد و اگر کشوری را که به آن ورود کردید، فارغ از اینکه مدت‌زمان اعتبار ویزای شما به پایان رسید یا نه این کشور را ترک کنید، اعتبار ویزای شما اتمام شده در نظر گرفته خواهد شد.

ویزای دو بار ورود

این نوع ویزای شینگن شرایط مشابه به ویزای قبلی دارد، با این تفاوت که شما دو بار حق ورود به یکی از کشور های عضو شینگن را دارید. شایان ذکر است که استفاده از این فرصت در مدت زمان مشخص شده در ویزا می باشد.

ویزای چند بار ورود  

این نوع ویزا، ویزایی می باشد که فرد با داشتن آن می تواند نصف مدت زمان ویزای خود را در در بازه زمانی ۹۰ روز در قسمت های دیگر کشور های عضو شینگن اقامت داشته باشد.

برای مثال اگر فرد دارای ویزای یک ساله چندبار ورود می باشد، شش ماه از آن را می تواند در مدت  زمان های حداکثر نود روز در کشور های عضو  شینگن تردد کند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن

  • فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
  • ترجمه‌ رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات
  • پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • 3 قطعه عکس رنگی
  • مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی، جواز کسب و یا گواهی اشتغال به تحصیل با ترجمه
  • پرینت حساب بانکی با گردش 3 ماه آخر و مانده حساب آن
  • اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی
  • سند ملکی به نام شخص
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • بیمه مسافرتی

دوستان توجه داشته باشد که برای اخذ ویزای شینگن برای زنان خانه‎دار یا فرزندانی که تحت تکفل‎ هستند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی مربوط به همسر و یا پدر، الزامی‌ می باشد. همچنین اولین ورود فرد باید از همان کشوری باشد که بر اساس آن ویزا گرفته است. در نظر بگیرید که داشتن ویزای شینگن، لزوما به معنی تضمین ورود شما به همه کشور های عضو قرار داد، بدون هماهنگی نمی باشد. در کل این امر جهت سهولت امر گرفتن ویزا می باشد. هر کشور عضو شینگنی مجاز است تا با توجه به وضعیت ویژه هر فرد به او اجازه ورود بدهد و یا از ورود وی به کشور های عضو ویزای شینگن جلوگیری کند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و اقدام برای اخذ ویزای شینگن تضمینی با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید. وکلا و مشاورین موسسه حقوقی مهاجرتی مهاجر یار شما را در این امر یاری می نماید. با ما همراه باشید.

از رای شما سپاسگزاریم.
Sending
User Review
0 (0 votes)