شرایط اخذ ویزای کاری انگلستان

ویزای کاری انگستان یا کار در انگلستان – اخذ ویزای کاری انگلستان یکی از روش هایی مناسب برای مهاجرت به کشور انگلستان و پیدا کردن شغل مورد نظر با تئوجه به تخصص هر فردی می باشد که این مورد دارای روش های متفاوتی است. اگر بتوانید Job Offer از یک کارفرمای انگلیسی دریافت کنید کار شما بسیار سهل خواهد شد که پس از ورود به کشور انگلستان برای کار به کارفرما مراجعه کرده و سپس مشغول به کار شوید. امروزه افراد بسیاری برای داشتن درآمد مناسب و همچنین زندگی با کیفیت بالا و یا تحصیلات دست به مهاجرت میزنند که اغلب آنها از روش های گوناگونی دست به این کار میزنند مانند: مهاجرت از طریق تحصیل ، مهاجرت از طریق اخذ ویزای کاری ، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یا ثبت شرکت و…

ویزای کاری انگلستان چیست؟

هر فردی بعنوان یک مهاجر نیازمند یک مجوز کار در انگلستان هست تا بتواند بصورت کاملا قانونی اجازه کار در این کشور را داشته باشد. حق و حقوق افراد برای کار در انگلستان بستگی به شهری که هستند ممکن است متفاوت باشد و اینکه اگر قصد دارید برای اهداف شغلی به انگلستان مهاجرت کنید بهتر است که یک پیشنهاد شغلی معتبر داشته باشید تا مسیر را برای شما هموار سازد و پس رسیدن به کشور انگلستان برای کار مورد نظرتان اقدام نمایید.

روش های ویزای کاری انگلستان

  1.  در صورتی که متقاضی از شرکت معتبری در انگلستان دعوتنامه کاری داشته باشد.
  2.  پیدا کردن کارفرما، که ابتدا شغل مورد نظر را باید در کشور انگلستان به مدت 3 ماه آگهی نموده، اگر شخصی از کشور انگلستان برای این کار پیدا نشد،  ماه دیگر در اتحادیه ی اروپا آگهی شود و اگر فرد مورد نظر پیدا نشد از ایران یا کشورهای دیگر نیرو برای آن شغل پذیرفته خواهند شد. در این مورد باید گفت که کارفرما باید برای استخدام شخص، حقوقی را مد نظر قرار دهد که دربرگیرنده هزینه های شخصی و خانواده ی او باشد و برای مخارج شخص مهاجر کافی باشد.

در صورتی که فرد متقاضی کار در انگلستان، دوره تحصیلی را در این کشور گذرانده باشد.

کشور انگلستان یا بریتانیا در حال حاضر جزء اتحادیه اروپاست، به این معنی که شهروندان کشورهای دیگر اتحادیه اروپا EETA حق دارند در انگلیس سفر و همچنین کار کنند. امروزه موضوع مهاجرت برای مهاجرین خارجی برای کار و زندگی در انگلستان بسیار داغ است و دولت این کشور مقررات را نسبت به قبل سخت تر کرده این تغییرات شامل افزایش حقوق و الزام زبان و همچنین بسته شدن برخی از دسته های ویزای کاری انگلستان می باشد.

 

ویزای کاری انگلستان

اگر شما یک شهروند در یک کشور جزء اتحادیه اروپا باشید حق دارید که در انگلستان زندگی کنید و حتی بدون نیاز به ویزای کاری انگلستان کار کنید. راهنمایی ما به شما این است که برای دریافت ویزای کاری انگلستان حتما اطلاعاتتان را در این زمینه افزایش دهید.

مهاجرین در برخی کشورها قادر هستند تا 6 ماه در کشور انگلیس اقامت داشته باشند اما مجاز به انجام کار نیستند. اما اگر شما در کشوری به غیر از اتحادیه اروپا هستید و تصمیم دارید که در انگلیس کار کنید با از این کشور اجازه کار در زمینه کاری خودتان داشته باشید و بسیار از ویزاهای کاری نیازمند حمایت کارفمای انگلستان را دارد بنابراین قبل از ارسال درخواست کار در بریتانیا باید شغل مناسب و همچنین حمایت مالی خود را تامین کنید. ویزای کاری انگلستان در حال حاضر برای مشاغل معمولی یا کم مهارت نیست.

همچنین شما اگر در انگلستان بیش از 6 ماه اقامت داشته اید باید برای دریافت مجوز اقامت بیومتریک درخواست دهید.

کشور انگلستان دارای ویزاهای کاری متنوعی است که از مهتمرین آنها میتوانید به Tier2 ، Tier1 و Tier4 اشاره کرد. در این مقاله قصد داریم روش های مهاجرت کاری را بررسی و شرایط متنوع را ذکر نماییم.

ویزای کاری انگلستان – ویزای Tier1

ویزای Tier1 ویزای سرمایه گذاری می باشد که به فرد تعلق میگیرد که باید در کشور انگلستان سرمایه گذاری کند تا این اقامت در اختیار فرد تعلق بگیرد که دارای چهار بخش متفاوت می باشد که هر کدام را بصورت کاملا شفاف توضیح خواهیم داد.

  • سرمایه‌گذار  (Investor)
  • کارآفرین  (Entrepreneur)
  • استعداد عالی (Exceptional Talent)
  • فارغ‌التحصیلان کارآفرین (Graduate Entrepreneur)

ویزای کاری انگلستان – ویزای Tier2

اخذ این نوع ویزا که ویزای مهارت نیز نامیده میشود دارای شرایط خاصی است که باید هر فرد اطلاعات کافی در این حوزه را داشته تا بتواند بصورت صحیح برای این نوع ویزا اقدام نماید شما برای دریافت این نوع ویزا باید یک دعوت نامه شغلی از یک کارفرما ، موسسه یا شرکت معتبری داشته باشید که کاملا ضروری است.

برای اخذ ویزای Tier یا ویزای کاری انگلستان باید شخص متقاضی امتیاز مورد نیاز را کسب کرده تا بتواند این ویزا را اخذ کرده و به کشور انگلستان مهاجرت کنید در سیستم امتیاز بندی بیشترین امتیاز متعلق به دریافت پیشنهاد کاری می باشد که 50 امتیاز است در ویزای کاری انگلستان Tier2 شما مجاز هستید در هفته حداقل 30 ساعت کار کنید که ذر پیشنهاد کاری این مورد درج شده است.

برای اخذ ویزای کاری Tier 2 باید مدرک معتبر زبان انگلیسی IELTS و مدرک دانشگاهی معتبر الزامی می باشد.

ویزای کاری انگلستان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری انگلستان

  • ترجمه رسمی و اصل مدارک ملکی شامل سند ملکی، اجاره نامه
  • ترجمه رسمی و اصل مدارک بانکی متقاضی پرینت 6 ماهه حساب بانکی
  • ترجمه رسمی و اصل مدارک شغلی شخص متقاضی
  • دو قطعه عکس با سایز 5*6 زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه متقاضی
  • کپی پاسپورت متقاضی
  • پرکردن فرم درخواست ویزا
  • دعوت نامه کاری
  • یک نسخه کپی کامل از مدارک بالا برای وقت سفارت

جهت کسب اطلاع و آشنایی با شرایط کار در برزیل ، اینجا کلیک کنید.

از رای شما سپاسگزاریم.
Sending
User Review
5 (1 vote)